Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2011 23:14 - Мислете за Енергията, Честотата и Вибрацията
Автор: elsol Категория: Други   
Прочетен: 8664 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


image

WLAN//WI-FI/wireless Internet/network и мкровълновите печки предават/изпращат ултра високи честоти от 2,45 GHz, които безпокоят мозъчната честота. WLAN пулсациите варират. Честотата на микровълновата печка променя молекулите и замърсява вътрешната и външна среда. Увеличаването на безплодието и мутацията на клетките са последствията от това.

Bluetooth technology - безжичен уред , с пулсации от 1600 Hz в честотен диапазон 2,45 GHz ( = 2450 MHz)

Мобилните телефони = 217 електрошокови импулса в секунда въру нервната ни система = безжичните технологии ни вкарват в цикъл, в който страдаме от синдрома на "прекъсването", изключването от действителността. 3 G телефоните предават със значително по-силен интензитет и разнообразност на пулсациите. Този неестествен за нас нарушител причинява електрострес на организма, който вероятно ни води до стрес на мозъка дължащ се на бързите и кратки пулсации за секунда. Ние ставаме "електрически" и се откъсваме от реалността. Европейско проучване от 2003г, в което участват 12 екипа от 7 различни страни доказва, че нашето ДНК е повредено и са се появили мутации на клетките. Резултатите подтвърждават апела Freiburn от 2002г на повече от 1,300 разтревожени лекари, апела Bamberger от 2004г и писмото на лекарите от Bamberger от 2006г.

Безжичните телефони = 100 електрошокови импулса в секунда върху нервната ни система. Технологията в домовете ни, в офисите, предава на честота от 100 Hz, нонстоп 24/7/365. Това се случва когато тези телефони са включени и имат връзка с "майката" а също и когато са далеч от "майката". Интензитета на тези телефони свързани с традиционалната телефонна система на импулсните телефони навсякъде е много по-голям от силата и напрежението на мобилните ни телефони. Антените "майки" на тези телефони често се поставят на нощните шкафчета или някъде наблизо където хората живеят, хранят се и спят. Това оказва влияние на мозъчния ни център по време на сън, оказва влияние на енергията ни и възстановяването ни в Alpha състоянието - ние "горим", "изпаряваме се". Централния ни мозък вибрира с 100 Hz, но не пулсира. Това е центъра ни за съзидание и е много важен за духовното ни развитие - да опознаем Самия Себе Си. Обезпокояването на този център създава верижна реакция през цялата ендокринна система и оттам причинява хормонален дисбаланс.

Основния ни електронен поток варира между 50-60 Hz

Дори и променливия ток в телевизорите ни, компютрите и устройствата за включване на лампите в домовете ни влияе на клетките по един природонесъобразен начин. Термина - електрострес - е познат като медицинско заболяване в различните страни от 1969г.

Ние сме отрязани от мъдростта на Тук и Сега от така нареченото "знание", "наука".

Стресът, страхът, безпокойството, депресията постоянно се увеличават докато сме бомбардирани от това "знание", "наука". Ние сме задържани във високия стадий на Beta вълните. Ставаме по-агресивни, нетърпеливи и ограничени в мисленето си. Ние се затваряме в ума си - Матричния манталитет на мисленето на лявата половина на мозъка ни = ограниечение и съпротива.

При 33 Hz и нагоре започват нервността, паниката и раздразнението.

Постоянна бдителност, повишаване на стреса, "бори се или лети" механизъм

Мислене и концентрация. Бдителност, аналитично решаване на проблеми, напрегнатост, стрес, тревога и ментален дисбаланс. С повишаването на честотата ние се откъсваме все повече и повече от това, което е в настоящето. Радостта от живота намалява. Центърът в мозъка ни, отговарящ за радостта, вибрира на 17.5 hz. Тетра мобилните телефона предават/приемат с пулсираща честота от 17.65 hz, която сериозно разстройва калциево-йонния поток към и от клетките в мозъка ни. Полицейските и спасителни екипи в цяла Европа използват Тетра системи.

Отговорност и действие = Винаги в настоящето = поток. Приемането е първата стъпка.

Животът в настоящето е ключът към разбирането на новото съзнание. Състояние на спокойствие, светло съзнание и будност. Повишена обучителна способност и чувствителност. Състояние на единство между тяло и дух. Това е отпуснато, хармонично, бликащо от енергия състояние, наподобяващо лека медитация. Ние сме будни и в настоящето на Алфа - живеем в реалния свят. Главният център в мозъка вибрира на честота 12.5 hz - това е центърът на съня. Енергията на живота, изцелението и възстановяването. Тази част на мозъка е пряко свързана с чувствата.

Епифизната жлеза е доминиращата жлеза в мозъка.Тя вибрира на 10hz, което се явява честотата на нашия нервен и времеви център. Епифизната жлеза произвежда мелатонин, който контролира и регулира останалите жлези, произвеждащи хормони, както и имунната ни система. Мелатонинът се отделя предимно нощем, по време на сън.

Тъмнината и тишината са много важни фактори. Мелатонинът има предпазващ ефект срещу рак. Епифизната жлеза е много чувствителна към електромагнитно влияние. И звуците, и светлината са всъщност електромагнитни сигнали с различни честоти. Микровълните влияят на всички клетки, особено на епифизната жлеза. Дисбалансът в епифизната жлеза предизвиква повишена ментална активност, което може да доведе до т.н. "burn-out" синдром.

Състояние на медитация. Дълбока релаксация. Повишена креативност и силно въображение. Достъп до това, което нормално представлява подсъзнателен потенциал. Свързаност се постига в по-широк аспект. Да бъдеш в състояние да свържеш точките от голямата картина.

Регенерация и хармоничен баланс.

Нашата имунна система се подсилва и сънят ни действа силно укрепващо. В това поле ние получаваме енергия, Живителна сила, и силата, необходима ни за модерния начин на живот.

Very deep relaxation. Deep sleep. Trance. Deep hypnosis.

Много дълбока релаксация. Дълбок сън. Транс. Дълбока хипноза.

 




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elsol
Категория: Други
Прочетен: 374131
Постинги: 9
Коментари: 120
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930