Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2011 19:54 - За Българите и връзката с Космоса
Автор: elsol Категория: Други   
Прочетен: 10298 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 18.06.2011 19:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

При посещение в Кърджали Йорданка Николова отиде до загадъчните разкопки в двора на храма „Св.Спас” в кв. „Резбарци” и потвърди някои от вече направените от нейни колеги хипотези за оставените от нашите прадеди там следи и знаци.

 

- Кои са нашите прадеди – траките и каква мисия са имали?

 

- Те са преките наследници на Ной, който е имал пряка връзка с висшите светове, благодарение на което оцелява и дава началото на нашия род. Те не са дошли от Тибет, а тръгват от нашите земи в четирите посоки на света, за да възстановят българския ген, разрушен след избухването на Атлантида. А той е бил много важен за човечеството, тъй като носи специфичната светлинна конфигурация в 3-ия, 5-ия и 7-ия ДНК набор, която не се среща при никой друг народ и може да записва историята на Земята и Космоса. А тъй като тази светлинна верига е вписана и в Акаша, то тя е неунищожима и има за цел да запази генофонда на човечеството.

 

- Откъде идва това предназначение на траките?

 

- Това е закодирано в техния, т.е. в нашия произход, в който е посято доброто творческо начало и който е коктейл от звездни цивилизации. Това е съхранено в руната, знака на Тангра /IYІ/, в която са изобразени двете звездни цивилизации от „Плеяди” и от съзвездието „Фаетон”, които са били двуполови същества. После се включва и гена от „Сириус”- С и от „Орион”.

 

Животът е възникнал край бреговете на тогава сладкото езеро, сега Черно море,

 

и Адам и Ева, като успешни клонинги, са били родоначалници на атлантите и оставят своите поколения по нашите земи, които впоследствие тръгват навсякъде по света. Неслучайно Ной идва след Потопа тук и по-точно в Рупите, където е бил един от духовните центрове, както и лабораториите на Плеядианците, които са възстановили живота. Ной не просто е натоварил един куп животни в „кивота”, а е донесъл генетичен материал и с него се възстановява живота в тези пирамиди-лаборатории. В египетските пирамиди също са живеели нашите прародители. Е- означава „Космос”, ги- означава „древните”, а пет – петте български племена, които след промяната на климата потеглят за нашите земи. Мойсей е бродил по нашата Сакар планина, а не в Сахара, бил е „пътник” в смисъла на трупащ познание ученик в т.н. „Златен град”, в който се е възстановил генезисът на новото поколение след ядрения взрив на Атлантида. Така че Древният Египет е около Черно море, тогава Тракийско /Йонийско/.

 

- Като толкова специални, нашите прадеди, навярно, са имали и специално познание и специални технологии?

 

- Траките запазили за дълго висшите познания, духовните съкровищници на Атлантида, предадени им от Ной и съхранени от тракийските царе и жреци. Векове наред те са ръководили Ѕ от Земята чрез немислими за нашите представи средства.

 

Най-просветените им хора – жреците, са имали телепортационнни центрове,

 

намиращи се по върховете на българските планини. По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса. Траките са имали и забележителни холографски технологии. Не са имали нужда от писменост, защото са изпращали своите „писма” чрез холографски образци и със звук, с т.н. „Кивот”, но все пак за по-обикновени неща са използвали йероглифи. Прабългарите също имали такъв вид техника, макар че и те използвали подобно на днешното секретарско писмо. Нашата писменост наистина е боговдъхновена и в нея има много послания и космически закони.

 

Траките изрязвали с лазероподобно оръдие, работещо с насочващ лъч, преминаващ през диамант-рубин-диамант, своите скални ниши, които били тип „пощенски кутии” за холографска свръзка с различни точки на Земята и Космоса. Този тип „писмо” може да се разчете и днес, ако се възстанови машината, отправяла „лазерния” лъч. Тракийските мистерии също са били един начин за свързване с Космоса и с различни негови обитатели. Жреците са обменяли информация, техники, стоки и чрез изкривявания на пространството са създавали силни енергийни вълни.

 

Философският камък също е спомен от времето на траките,

 

с който сякаш от нищото са създавали желаното, било то съкровище или младост. Владеели са добре и химичните процеси. Чрез механизъм, подобен на черен камък, са навлизали в други светове и пространства за енергиен обмен. Този център на желанията има свой аналог и в човешкото съзнание. Представлява малко като топлийка топче в големия мозък в дясната полусфера, което се развива чрез вяра, но без воля атрофира и тогава започват проблемите. Веществото, отделяно от него, се командва от душата, не може да се изолира и стимулира. Този „камък” е в пряк контакт с Бог и висшия духовен елит. Затова винаги ще се търси и малцина ще го намират.

 

- Навярно и Перперикон е бил някакъв важен за траките център?

 

- Неговото начало е поставено от бесите, но не в 8 век пр.н.е., а в 10 век пр.н.е. и тогава името му е било Изидонолос, от името на тракийската богиня на дома и благоденствието Изида. Перперикон е бил град на Изида. Едва през 7 и 8 в.пр.н.е. е наречен Перн. Неговата овална зала не е храмът на Дионис, а на Перун. Храмът на Дионис е на 2 км северно от Перперикон в подножието на Родопите и е на 3 нива, там има и винарски линове. Намира се до село, свързано с виното, с винарско име /б.а. наблизо има село Винево/. Виното се смятало за по-ценно от живота, служило за лекарство и при мистериите.

 

От този храм е ставало изпращане на хора в Космоса и са били посрещани инопланетяни.

 

Тук са извършвали ритуали, подобни на тези в Белинташ, горели са огньове с омайни треви, пиело се е вино с омайниче, беладона, мак и 1-2 зрънца татул. Имали са връзка с Космоса и затова залата им е била открита. На големия овален камък жрецът е пиел и изливал вино 9 пъти. 99 жреци в бели одежди са танцували около огньовете, които са били от 27 до 33. Тримата жреци са пророкували около главния камък по пълнолуние всеки месец. Там са предсказвали и на Александър Македонски.

 

В околностите на Перперикон ще бъде открита и библиотека в средата на един лабиринт.

 

В нея има много древна книжнина, една малка част от изгорялата в Александрийската библиотека. Но засега е по-добре да си стои под земята. Когато се изпълни времето, нейното откриване ще даде голям тласък на българската история. На 2-3 км от южните врати на Перперикон, в т.нар. местност „Тепето” се е намирала много важна тракийска школа, в която са преподавали Учители от земен и неземен произход. Ходили са с дълги раса с качулки, от които лицата им не се виждали, тъй като не са имали съвсем човешки вид. Самият Исус е бил в тази школа и е подготвял ученици за своята мисия.

   

 

- Може би и тракийските съкровища не са били това, което са те сега за нас?

 

- Тъй като духовните значения за траките са предшествали материалните, съкровищата им са имали преди всичко сакрално значение. Те са били свързани в специална система, нещо като днешния СОД. Ако едно съкровище не е на мястото си, това създава голяма енергийна дупка и просто крещи, а пък в новото му място се създават центробежни сили и горко на тези, които са го изместили. Траките са заравяли съкровищата си на границите на земите си за плодородие и богатство и малко в чуждите земи, за да завземат нови територии. За царе са избирали тези, които през последните 7 години са имали най-много ясновидски, лечителски и пророчески прояви. Така се отсявали най-изявените хора, говорещи с боговете и Космоса. Претендентите за поста около 22 юни заспивали на открито след третата нощ от пълнолунието и този, който най-точно откривал заровеното съкровище, ставал цар за 7 години. Останалите претенденти в ритуала оформяли жреческия съвет. После новият цар също заравял съкровище в границите на земите си.

 

Някои от новооткриваните съкровища ще бъдат „ключове” за първата енергийна порта към новото измерение на човечеството. Но, за да се отвори, трябва да се наредят един до друг седемте „ключа” на тракийските царе-жреци. Един от тях е намерената от д-р Китов „Златна маска”.

 

В България ще бъде първата порта към преминаването в новото измерение.

 

Затова тук идват много чужденци, техните тайни общества знаят тази информация.

 

- Неслучайно, казвате, чрез българския език се разгадава етимологията на много имена, чиито значения досега не сме доразбирали. Кои от тях?

 

- Не само имената, но и вложените в тях значения, предаденото чрез тях знание. Повечето от достигналите до нас имена, всъщност не са имена. Ето, например, Ной не е самият човек, а служителят на Бога, на Светлината. С „но” атлантите са наричали светлината, а „й” е означавало служител. Затова някога са наричали Йсус с “й”. Това наименование е и цяла философия и означава истината и успеха, тъй като е и Любов. С Христос пък се означава Х-хромозомата, която е божествена и чрез нея стоте слънца във Вселената са обитавани от носещите я същества. Христос е седмото прераждане на Светлинното същество от Сириус-С, което е било тук учител много преди Исус.

 

И между 2009 и 2010 г. отново ще бъде превъплътен.

 

Чрез Х-хромозомата в себе си, която пази информационния блок, всеки един от нас е един малък бог. Много ми беше любопитно да разбера, че Учители от рода на Исус и на Дънов, които са били част от Духа, не са имали нужда от душа, за да получат откровенията на Твореца. Орфей също не е име, а от „орфе” и „й” означава Божи служител в храма на хармонията, музиката, красотата. Интересна е и етимологията на „Корана”. На всички езици се произнася по един и същ начин, за да се запази основното му послание. С думата „Ана” в него е назована бабата на Исус, която е била тракийска жрица, внесла познанието, проповядвано от Христос. Знае се, че след Исус Дева Мария има други свои деца и вторият й син е Исмил, просветен тракийски жрец. Става Исмаил по-късно, когато се отправя на юг, където фонетиката е друга. И той, и другите му братя и сестри са имали задача да разнасят учението на Исус. Мохамед също произтича от този наш древен род. Всички днешни просветени хора, независимо от коя религия са, знаят, че коренът на всички тях е единен. Затова ще дойде времето, когато това деление ще отпадне, времето на групите мина, сега всички „потоци” трябва да се слеят в общия „океан”.

 

- Отдавна има такива стремежи, но само с човешки сили не се случва. Може би по някакъв друг начин?

 

- Това ще стане скоро заедно с прехода на планетата ни в друга духовна област и с физическата и енергийна промяна на земната ос. Земята вече е подготвена за този преход, който ще се осъществи през 2012-2014 г. Магнитната ос на Земята беше обърната през декември 2007 г. А на 5 януари 2008 г., когато стана катастрофата с българския кораб в Азовско море, се завъртя и земната ос. Това стана, след като на срещуположната точка на мястото на катастрофата/ някъде около островите „Бах”/ се създаде пумпаловидно движение. Енергийният „клапан” /Азовско море/ е бил „отворен” доста преди катастрофата, за да се освободи енергия за вътрешното ретрансформиране на земните тектонични плочи. Сега следва тези енергийни тласъци, дошли от Космоса, да преструктурират и земните нива. С разширяването на тази „клапа” постепенно Трансуралската плоча ще се приплъзва към Индийския океан и това ще доведе до разделянето на Близкия изток от Европа. Босфора, Азовско и Черно море ще се слеят в едно. Турция ще се отдели от България, тъй като тя е в един земен шелф с Изтока. А Гърция ще потъва с по около 500 м. за 3 години. Между 2012-14 г. ще има голям катаклизъм и в Америка. Северна и Ѕ от Южна Америка ще потънат, а Африка ще се обедини с Азия. След 2009-10 г. и нашият Пирин също леко ще потъва, за да влезе оттам нова светлина. Родопите също ще претърпят корекция и постепенно климатът в тях ще стане тропически. Тези промени бяха причината през 2008 г. да умрат много хора, тъй като започна бърза трансформация на нашите тела, нива и мозъци. Това е необходимо, за да се обърнем към самите нас и към света с много любов, прошка и да не си въобразяваме, че имаме много време.

 

Нямаме време да живеем постарому,

 

за негативните си мисли и чувства, за страховете си, иначе имаме безкрайно много време за доброто и красивото, което ни очаква. Да се слеем в името на Бога през последния етап на човешкото зло, в който ще паднат бариерите на религиите, които са осакатили истинското учение за Бога. Добре, че ние българите чрез своя атеизъм сме се опазили от това зло.

 

- Вероятно вече сме си изплатили тежкия ”дълг”?

 

- Да, сега следва наградата ни. Въпреки тежките и катастрофални последствия от прехода, България ще си остане едно сигурно място. Ние ще имаме проблеми само с житото и зърнените храни. Ще се открият доказателства за по-голямата древност на траките от елините и веднъж завинаги ще спре спора за това чий е Орфей. Не само за света, но и за нашата история фактите ще се обърнат на 180 градуса. България ще бъде потресена от скандали и дълго скривани истини. Ще излезе наяве и истината за Руско-турската война, за І-та и ІІ-та Световни войни. Ще има много неоспорими изобличения. А причините за стабилността на България по време на прехода е в това, че и Исус, и Дънов се молят и се застъпват за нейното благополучие.

Интервюто взе: Лияна Фероли

image
Белинташ

 






Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bven - Поздравления за постинга!
18.06.2011 20:07
Много хубаво са предадени историята ни и това, което предстои. Остава само всеки да си направи сметка точно къде е и какво ще прави до 2012 година!
Хубава вечер!:)
цитирай
2. elsol - Благодаря
19.06.2011 10:19
Определено 2012 ще бъде повратен момент в еволюцията на човечеството,промяната вече се случва,да се надяваме,че ще се осъзнаят достатъчен брой хора за да протече всичко по-"гладко".
цитирай
3. анонимен - аська для телефона бесплатно Brupt
11.02.2012 22:36
http://icqmobilephones.net/ - icq для телефона
<a href="http://icqmobilephones.net/">qip для телефона</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elsol
Категория: Други
Прочетен: 372972
Постинги: 9
Коментари: 120
Гласове: 69
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031